kuchnia.doc

(23 KB) Pobierz
Zakres obowiązków

Materiał edukacyjny rozdawany bezpłatnie w ramach szkolenia.

 

Zakres obowiązków

 

 

 

SZEF KUCHNI

 

 

 

 

1.      Odpowiada za czystość na terenie kuchni i w jej najbliższym otoczeniu (kuchnia, miejsce wydawanie posiłków, stołówka, miejsce mycia naczyń,

2.      Odpowiada za zgodne z przepisami przygotowywanie i wydawanie posiłków.

3.      Odpowiada za zgodność przygotowywanych potraw z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami racjonalnego żywienia.

4.      Odpowiada za przestrzeganie jadłospisu.

5.      Nadzoruje pracę personelu kuchennego i zastępu służbowego.

6.      Wykonuje inne polecenia Komendanta Zgrupowania.

 

 

 

 

Zapoznałem się i zobowiązuję się przestrzegać:

 

...........................................................................

(data, imię i nazwisko)

 

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin