Likier- Miodówka.pdf
(
12 KB
)
Pobierz
Likier- Miodówka
Likier "Miodówka"
1 l spirytusu,
500 ml wody,
50 dag miodu,
250 ml rumu,
5 dag kawy naturalnej
Miód zrumieniĆ, wlaĆ 250 ml wody, zagotowaĆ, zdjĄĆ z ognia, połĄczyĆ z naparem z kawy
naturalnej, rumem, spirytusem, przelaĆ do butelek, zakorkowaĆ i pozostawiĆ na 5-6 tygodni.
NastĘpnie przelaĆ przez lejek z wata do butelek, zakorkowaĆ.
Plik z chomika:
MiczaArt
Inne pliki z tego folderu:
Zubrówka.pdf
(18 KB)
Przepalanka.pdf
(11 KB)
Porterówka.pdf
(5 KB)
Pieprzówka.pdf
(11 KB)
Pasikonik.pdf
(15 KB)
Inne foldery tego chomika:
Likiery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin