Pstrąg z mikrofalówki.pdf
(
31 KB
)
Pobierz
59392608 UNPDF
Pstrąg z mikrofalówki
Składniki Przepis
pstrąg
sól, pieprz
ostra papryka w proszku
Pstrąga oczyścić i pokroić w dzwonki. Sowicie
posypać przyprawami i poukładać w żaroodpornym
naczyniu cieńszymi końcami do środka. Dzięki temu
rybka równo się upiecze, gdyż w mikrofalówce
środek naczynia nagrzewa się wolniej. Nie trzeba
smarować ryby olejem, podczas pieczenia sama
puści tłuszczyk. Mikrofalę ustawić na najwyższą
moc. Po 10-12 minutach pstrąg powinien byc
gotowy.
Najlepiej smakuje z frytkami i surówką z kapusty
pekińskiej.
Plik z chomika:
bojar222
Inne pliki z tego folderu:
Dorsz na słodko.docx
(70 KB)
RYBY_-_w_kuchni.zip
(815 KB)
Owoce_morza.pdf
(324 KB)
Ryba po grecku.pdf
(33 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Inne foldery tego chomika:
alkochole
bulki pizza
ciasta
dieta
DIETY
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin