Pieczeń wieprzowa w sosie własnym.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
17222465 UNPDF
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
Przygotowanie:
Mięso natrzeć olejem i Przyprawą do mięsa wieprzowego. Ułożyć w żaroodpornym
naczyniu i odstawić na 6 godz. Następnie piec ok. 1 godz. w temp. 200oC, podlewając
bulionem. Pieczeń pokroić w plastry. Sos połączyć ze śmietaną, polać nim mięso.
Podawać z ziemniakami.
Składniki:
80 dag karkówki, 1/2 szklanki śmietany 30%, 2 szklanki bulionu, 4 łyżki oleju, 3 łyżki
przyprawy do mięsa wieprzowego.
Produkty
Przyprawa do mięsa
wieprzowego
Plik z chomika:
kapciajerzy1
Inne pliki z tego folderu:
Polędwica wieprzowa w sosie chilli salsa.pdf
(1273 KB)
Pieczona wieprzowina po kantońsku.pdf
(1151 KB)
Wieprzowina.pdf
(596 KB)
Żeberka na sposób wschodni.pdf
(28 KB)
Żeberka wieprzowe smażone.pdf
(31 KB)
Inne foldery tego chomika:
- Renata Dąbkowska Dystans 2011 REAKTYWACJA
(1)
+++Zakochaj sie po polsku
= PIOSENKI MIŁOSNE =
►♫ Leszcze
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin