Kurczak aromatyczny Dziadka część II.pdf

(312 KB) Pobierz
349200224 UNPDF
K urczak pomakował i wędzę go co tydzieo. Żeby był bardziej aromatyczny do olanki dodaję litek
laurowy pieprz ziarnkowy, oczywicie zaparzając to. Wodę do parzenia zagotowuję dodając do niej
jeszcze raz listek bobkowy pieprz ziarnkowy, ziele angielskie a dziiaj na próbę dodałem to co
znalazłem u żony w przyprawach, oregano, etragon, bazylię, zioła prowanalkie, tymianek i dopiero
w taką wodę z tymi przyprawami wkładam kurczaka i parzę według przepiu. Kurczak jet pyzny,
zrobiłem kilka zdjęd a oto one
1.W rodek kurczaka włożona natka pietruzki
2. Parzenie kurczaka
349200224.001.png
3. Kurczak uwędzony jezcze gorący gotowy do jedzenia - prozę tylko paotwo nie zjedzcie mi go.
Autor: Dziadek
349200224.002.png 349200224.003.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin