Pieczenie ryb.pdf
(
112 KB
)
Pobierz
349809197 UNPDF
Do pieczenia najlepiej nadają i ryby wikze i tłute, zarówno morkie, jak i łodkowodne Ryby
można piec na ruzcie jak i w brytannach lub ormach wymarowanych tłuzczem
W czaie pieczenia ryby należy od czau do czau polewad wytwarzającym i oem Jeli powietrze
w piekarniku jet zbyt uche, ryb należy krapiad wodą
Ryby piecze i w temperaturze 140-170 tC, aż do uzykania złotego koloru
Nadełał Maxell
Plik z chomika:
babcia_marysia
Inne pliki z tego folderu:
Zalewa do ryb z musztardy.pdf
(128 KB)
Zalewa do ryb z mlecza.pdf
(135 KB)
Zalewa do ryb majonezowa.pdf
(139 KB)
Śledź marynowany.pdf
(137 KB)
Szczupak faszerowany w galarecie wg Kruszynki.pdf
(426 KB)
Inne foldery tego chomika:
Anielska kuchnia
Anielska kuchnia II
Balerony
Biesiada Wielkanocna
Boczki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin