Pstrąg z mikrofalówki.pdf
(
31 KB
)
Pobierz
59392608 UNPDF
Pstrąg z mikrofalówki
Składniki Przepis
pstrąg
sól, pieprz
ostra papryka w proszku
Pstrąga oczyścić i pokroić w dzwonki. Sowicie
posypać przyprawami i poukładać w żaroodpornym
naczyniu cieńszymi końcami do środka. Dzięki temu
rybka równo się upiecze, gdyż w mikrofalówce
środek naczynia nagrzewa się wolniej. Nie trzeba
smarować ryby olejem, podczas pieczenia sama
puści tłuszczyk. Mikrofalę ustawić na najwyższą
moc. Po 10-12 minutach pstrąg powinien byc
gotowy.
Najlepiej smakuje z frytkami i surówką z kapusty
pekińskiej.
Plik z chomika:
t500
Inne pliki z tego folderu:
Żydowska sałatka warzywna.pdf
(44 KB)
Żurek z chrzanem i śmietaną.pdf
(73 KB)
Żurek po kielecku.pdf
(85 KB)
Żurek na skrzydełku.pdf
(43 KB)
Żurek.pdf
(30 KB)
Inne foldery tego chomika:
330 Ciast
Balerony
Boczki
Ewa Wachowicz-przepisy
Kawa
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin