Ravioli w pomidorach ------------------------------- Liczba porcji: 4 Kalorie w 1 porcji: 190 kcal Przygotowanie: 20 min. Składniki: * 1 kostka Rosołu królewskiego podwójnie drobiowego * 4 duże pomidory * 1 łyżka mški * 1 łyżka posiekanej natki pietruszki * 0,3 szklanki mietany kremówki * 250 g pierożków ravioli * 1 łyżeczka oregano * 1 szklanka tartego żółtego sera Rosół rozpucić w 1 szklance goršcej wody. Z pomidorów cišć wierzch i wydršżyć rodek. Sos: mišższ zmiksować i połšczyć z rosołem. Dodać mietanę z mškš. Zagotować. Doprawić oregano. Pierożki ugotować. Sos przelać do naczynia żaroodpornego. Pomidory napełnić pierożkami i żółtym serem Zapiekać z sosem w naczyniu żaroodpornym 20 minut. zrodło:"WINIARY
SUPERBLUES