Zupa pieczarkowa 2.pdf
(
32 KB
)
Pobierz
4243817 UNPDF
Zupa pieczarkowa
Składniki Przepis
mieszanka na zupę pieczarkowa
Hortexu
2 ziemniaki
2-3 kwiatki kalafiora (może być
własnoręcznie zamrożony)
garść makaronu ( świderki,
kolanka albo rurki)
kostka rosołowa instant
2 łyżki sosu sojowego
2 łyżki oleju
2 łyżki śmietany UHT
sól, pieprz
Mrożonkę, małe kawałki kalafiora i pokrojone w
kosteczkę ziemniaki zalać około 1,5 litra wody,
wrzucić kostkę rosołową i trochę pogotować. Posolić,
popieprzyć, wlać sos sojowy, a 10 minut przed
końcem gotowania dodać makaron.
Kiedy zupka będzie gotowa, jeszcze raz doprawić do
smaku, wlać śmietanę i olej, i zjadać ze smakiem.
Plik z chomika:
jabolek67
Inne pliki z tego folderu:
Paryska zupa pieczarkowa.doc
(115 KB)
Zupa pieczarkowa 1.pdf
(48 KB)
Zupa pieczarkowa 2.pdf
(32 KB)
Zupa pieczarkowa 3.doc
(5 KB)
Zupa pieczarkowa 4.doc
(5 KB)
Inne foldery tego chomika:
BARSZCZE
BOTWINY
BULJONY I WYWARY
CEBULOWE
CHIŃSKIE
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin