schemat tech.potrawy mięsne w małych kawałkach.doc

(26 KB) Pobierz
Restauracja

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Schemat procesu technologicznego

Z.4.4.4 a

Egzemplarz nr 1

Strona 1 z 1

Data: 04.10.2007.

Wydanie 01 / 2007

Podpis

Data

Opracował:

Paweł Nowak

 

 

Zatwierdziła:

Jan Nowak

 

 

B.POTRAWY MIĘSNE W MAŁYCH KAWAŁKACH

 

Przyjęcie surowca do restauracji

CCP1



 

 



Przechowywanie surowców





 

Przyprawy ,dodatki                    Mięso przechowywane                         Mięso przechowywane



                                                 w zamrażarkach CCP2                              w lodówkach CCP2





 

Rozmrażanie



 

 



                                      Mycie                                Woda



 

 



Do produkcji potraw kombinowanych              Obróbka wstępna              Rozdrabnione warzywa



w     schemacie technologicznym

-warzywa,owoce

 

              

 





              Do produkcji potraw kombinowanych               Obróbka termiczna



 

 





                                                         Schładzanie CCP2                           Przechowywanie

potraw w lodówce CCP4



 

 

 

 





Naczynia,sztućce                                        Serwowanie                    Podgrzewanie potraw                         

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin