Restauracja
„U KRYSTYNY”
ul. Górska 23
34-120 Andrychów
Schemat procesu technologicznego
Z.4.4.4 a
Egzemplarz nr 1
Strona 1 z 1
Data: 04.10.2007.
Wydanie 01 / 2007
Podpis
Data
Opracował:
Zatwierdziła:
B.POTRAWY MIĘSNE W MAŁYCH KAWAŁKACH
Przyjęcie surowca do restauracji
Przechowywanie surowców
Przyprawy ,dodatki Mięso przechowywane Mięso przechowywane
w zamrażarkach CCP2 w lodówkach CCP2
Rozmrażanie
Mycie Woda
Do produkcji potraw kombinowanych Obróbka wstępna Rozdrabnione warzywa
w schemacie technologicznym
-warzywa,owoce
Do produkcji potraw kombinowanych Obróbka termiczna
Schładzanie CCP2 Przechowywanie
potraw w lodówce CCP4
Naczynia,sztućce Serwowanie Podgrzewanie potraw
lukaszlistowski