Przecier ze szczawiu.pdf
(
38 KB
)
Pobierz
5857292 UNPDF
Przecier ze szczawiu
Składniki
1 kg młodego szczawiu, 2 dag soli
Sposób przyrządzania
Szczaw przebrać, opłukać, osączyć, a następnie przepuścić przez maszynkę z sitkiem o
dużych oczkach. Przecier posolić, włożyć do wyparzonych słoików, zamknąć i
pasteryzować około 20 min.
Plik z chomika:
radiopokolenia
Inne pliki z tego folderu:
Żeberka wędzone (Stary oryginalny przepis).pdf
(28 KB)
Zimowa sałatka ogórkowa.pdf
(30 KB)
Wołowina peklowana wędzona.pdf
(28 KB)
Włoszczyzna solona.pdf
(28 KB)
Śliwki kwaszone.pdf
(31 KB)
Inne foldery tego chomika:
LOGO CLUBU GOLDWINK
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin