Pizza Pestacore.pdf

(89 KB) Pobierz
143363316 UNPDF
Pizza Pestacore
Składniki:
puszka tuńczyka w sosie własnym
30 dag sera mozzarella
30 dag pomidorów z puszki
oliwa z oliwek
łyżeczka świeżego tymianku
sól
świeżo starty pieprz
Sposób przygotowania:
Tuńczyka osącz z zalewy. Przygotowane ciasto wyłożyć na blachę. Rozłożyć na nim pomidory,
skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Piec ok. 10 minut w temperaturze 250 stopni.
Na pomidorach rozłożyć tuńczyka, pokryć plasterkami mozzarelli, posypać tymiankiem i piec
jeszcze 10 minut.
Możesz również udekorować pizzę zielonymi oliwkami lub kaparami.
Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl!
Polecamy książki:
143363316.004.png 143363316.005.png 143363316.006.png 143363316.007.png 143363316.001.png 143363316.002.png 143363316.003.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin