Zupa pieczarkowa.pdf
(
48 KB
)
Pobierz
4243816 UNPDF
Zupa pieczarkowa
Składniki
Włoszczyzna, 50 dag pieczarek, łyżka masła, łyżka kaszy
manny, 2 łyżki śmietany, natka pietruszki, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Pieczarki oczyścić, umyć, osączyć, pokroić. Jeśli nie są białe,
wrzucić na 5 minut do wody z octem i osączyć. Rozgrzać na
patelni połowę masła, podsmażyć na nim pieczarki. W dwóch
litrach osolonej wody ugotować włoszczyznę. Gdy będzie
miękka, wyjąć ją, a wywar zasypać kaszą manną. Gotować kilka minut, włożyć pieczarki
i resztę masła. Zabielić zupę śmietaną, doprawić. Na talerzu posypać posiekaną natką.
Plik z chomika:
aos.artur2
Inne pliki z tego folderu:
Rififi po sześćdziesiątce 1989.rmvb
(330707 KB)
Wielka większa i największa 1962.rmvb
(342110 KB)
Awans 1974(1).rmvb
(342692 KB)
Awans 1974.rmvb
(342692 KB)
Awans - Film Polski 1974.mp4
(292106 KB)
Inne foldery tego chomika:
Pliki dostępne do 08.07.2024
Pliki dostępne do 16.11.2022
Pliki dostępne do 21.01.2024
[★ SYMULATORY★ ]
++GRY-WYŚCIGI
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin