Ryby1 podzial.doc

(68 KB) Pobierz
Ryby

Ryby

 

Nazwa Produktu

B

T

W

Błonnik

IG

Dorsz wędzony

22.0

0.5

0.0

-

-

Dorsz świeży filety bez skóry

16.5

0.3

0.0

-

-

Flądra wędzona

11.2

0.9

0.0

-

-

Flądra świeża

6.7

0.2

0.0

-

-

Halibut świeży

13.6

3.8

0.0

-

-

Karp świeży

7.7

2.0

0.0

-

-

Krewetki

20.3

1.7

0.9

-

-

Leszcz

9.7

2.5

0.0

-

-

Makrela filety w oleju

16.3

29.3

0.1

-

-

Makrela wędzona

14.2

10.7

0.0

-

-

Makrela świeża

11.7

7.2

0.0

-

-

Mintaj filety

15.2

0.1

0.0

-

-

Morszczuk świeży

17.2

2.2

0.0

-

-

Okoń

11.3

0.5

0.0

-

-

Pikling wędzony

21.8

14.3

0.0

-

-

Sandacz świeży

10.4

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin