1.wymienic i krótko opisac rozporzadzenia, które wchodzą w skład Pakietu higienicznego 2. Jakie informacje muszą być zawarte w "Opisie produktu" podczas wdrażania systemu HACCP
najważniejsz polska ustawa o żywności i na jakim rozporzadzeniu sie opier i oczywiscie krótko opisac , drugie bylo wymienic 7 zasad HACCP i jedna opisac
1. HACCP - Podaj definicję oraz rozwiń skrót 2. Wymień zasady HACCP 3. Wymień etapy HACCP 4. Czy HACCP jest obowiązkowy? Jak tak to dla kogo? + Jaka norma prawna reguluje HACCP 5. Co to są działa korygujące + przykład 6. Zadania monitoringu 7. Jakie zasz dokumety HACCP? (Taki sens pytania bo nie pamiętam dokładnie:P) chodzi o to co robiliśmy na ćw :P 8. Jak określamy CCP 9. Co to jest Analiza zagrożeń 10. Generalnie nie pamiętam :P
Elesmera