Przecier ze szczawiu.pdf
(
38 KB
)
Pobierz
5857292 UNPDF
Przecier ze szczawiu
Składniki
1 kg młodego szczawiu, 2 dag soli
Sposób przyrządzania
Szczaw przebrać, opłukać, osączyć, a następnie przepuścić przez maszynkę z sitkiem o
dużych oczkach. Przecier posolić, włożyć do wyparzonych słoików, zamknąć i
pasteryzować około 20 min.
Plik z chomika:
kasia999kkk
Inne pliki z tego folderu:
Przetwory - przepisy.pdf
(752 KB)
PRZETWORY(1).rar
(1922 KB)
PRZETWORY.rar
(1922 KB)
Smalec domowy.pdf
(28 KB)
Zalewa octowa do ryb.txt
(0 KB)
Inne foldery tego chomika:
PRZETWORY
Przetwory do spiżarni
Przetwory z owoców i warzyw
Przetwory z owoców i warzyw(1)
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin