!Kwaśniewski Tabela (1).doc

(175 KB) Pobierz
Tabele cz

Tabele cz. I - KRÓTKA INSTRUKCJA OBSŁUGI CZŁOWIEKA 01-02-2004

Tabela 1


Produkty zawierające od 0 do 0,5 g tłuszczu na 1 g białka praktycznie bez węglowodanów.

 

           Produkt (100g)

 Kcal 

 Białko 

 Tłuszcz 

     B:T   

   Żelatyna 

  343 

    83,6

    0,0 

  1 : 0,0

   Białko jajka

    36

    10,8

    0,0

  1 : 0,0

   Dorsz (filety) 

    69

    16,5

    0,3

  1 : 0,0

   Sandacz 

    43

    10,4

    0,2

  1 : 0,0

   Szczupak 

    47

    11,0

    0,3

  1 : 0,0

   Flądra

    29

      6,7

    0,2

  1 : 0,0

   Krewetki

    34

      7,2

    0,3

  1 : 0,0

   Okoń

    50

    11,3

    0,5

  1 : 0,0

   Ser twarogowy chudy

  104

    21,2

    1,2

  1 : 0,1

   Ostrygi surowe

    50

    10,2

    0,9

  1 : 0,1

   Cielęcina (udziec)

    92

    17,2

    2,4

  1 : 0,1

   Flaki wołowe

    84

    16,0

    2,2

  1 : 0,1

   Wątroba wołowa

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin