Masa cukrowa.pdf
(
67 KB
)
Pobierz
Masa cukrowa
Masa cukrowa
Składniki
90 dag cukru pudru
2 białka
2 łyżki gęstego syropu z cukru i wody
Składniki wymieszać i zagniatać (jak na marcepan)
Przechowywać w worku foliowym, żeby nie wyschło.
Gotowe dekoracje należy zostawić na 1 dzień, żeby wyschły i stwardniały.
Plik z chomika:
kronos78
Inne pliki z tego folderu:
Mięso wieprzowe_do czego.jpg
(171 KB)
Rodzaje ryżu.pdf
(71 KB)
Przyprawy jak dobierac.jpg
(774 KB)
Jak przygotować wieprzowinę.pdf
(132 KB)
Podział półtuszy wołowej.pdf
(57 KB)
Inne foldery tego chomika:
!!!!!!!!ze słowackiego radia, niektore opisanie, inne nie
# - Wzory CV
▶ Porady remontowo - budowlane
▶ Remont domu - poradnik
• AGD - kody błędów pralek automatycznych
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin