Masa cukrowa.pdf
(
67 KB
)
Pobierz
Masa cukrowa
Masa cukrowa
Składniki
90 dag cukru pudru
2 białka
2 łyżki gęstego syropu z cukru i wody
Składniki wymieszać i zagniatać (jak na marcepan)
Przechowywać w worku foliowym, żeby nie wyschło.
Gotowe dekoracje należy zostawić na 1 dzień, żeby wyschły i stwardniały.
Plik z chomika:
hubira
Inne pliki z tego folderu:
Mięso wieprzowe_do czego.jpg
(171 KB)
Rodzaje ryżu.pdf
(71 KB)
Jak przygotować wieprzowinę.pdf
(132 KB)
Podział półtuszy wieprzowej.pdf
(55 KB)
O ryżu.pdf
(113 KB)
Inne foldery tego chomika:
◆A💙❤️ Pomocne dla ZUZY ❤️💙
❤️CHOMIKOWE ROZMOWY❤️
❤️DLA ZDROWIA
❤️GALERIA_ALKOHOLE 🍷
❤️GALERIA_ANIOŁY ELFY
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin