Pieczeń wieprzowa w sosie własnym.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
17222465 UNPDF
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
Przygotowanie:
Mięso natrzeć olejem i Przyprawą do mięsa wieprzowego. Ułożyć w żaroodpornym
naczyniu i odstawić na 6 godz. Następnie piec ok. 1 godz. w temp. 200oC, podlewając
bulionem. Pieczeń pokroić w plastry. Sos połączyć ze śmietaną, polać nim mięso.
Podawać z ziemniakami.
Składniki:
80 dag karkówki, 1/2 szklanki śmietany 30%, 2 szklanki bulionu, 4 łyżki oleju, 3 łyżki
przyprawy do mięsa wieprzowego.
Produkty
Przyprawa do mięsa
wieprzowego
Plik z chomika:
gochaad
Inne pliki z tego folderu:
Żeberka w kapuście.pdf
(30 KB)
Zrazy wołowe zawijane.doc
(21 KB)
Zrazy litewskie.JPG
(87 KB)
Zapiekanka z kurczaka.pdf
(30 KB)
Zapiekanka z kiełbasy.pdf
(30 KB)
Inne foldery tego chomika:
Dekorowanie potraw
Gril
Książki kucharskie
Sosy
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin