Przecier ze szczawiu.pdf
(
38 KB
)
Pobierz
5857292 UNPDF
Przecier ze szczawiu
Składniki
1 kg młodego szczawiu, 2 dag soli
Sposób przyrządzania
Szczaw przebrać, opłukać, osączyć, a następnie przepuścić przez maszynkę z sitkiem o
dużych oczkach. Przecier posolić, włożyć do wyparzonych słoików, zamknąć i
pasteryzować około 20 min.
Plik z chomika:
makslojer
Inne pliki z tego folderu:
Czosnek.pdf
(27 KB)
Ogórki konserwowe.pdf
(29 KB)
Salceson biały l.pdf
(28 KB)
Szynka cielęca.pdf
(29 KB)
Przetwory z owoców i warzyw.pdf
(56 KB)
Inne foldery tego chomika:
amateur
atcht
Babycook
Bigfish Games - Cradle of Rome Crack {DanManInSane}
Bóle kręgosłupa - poradnik medycyny naturalnej
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin