Chmielewska Joanna - Książka poniekąd kucharska .doc

(2073 KB) Pobierz








ALKOHOLE              11

GRZANKA              12

CYTRYNÓWKA I GREJPFRUTÓWKA              13

SMORODINÓWKA              14

PIJAWKÓWKA              15

SAMOGON              15

JEŻYNÓWKA              16

ŻMIJÓWKA              16

ŚLIWOWICA              19

BARSZCZU CZERWONEGO              19

BAŻANT              20

BORÓWKI              21

CHRZAN              24

CIELĘCINA              24

ZRAZIKI CIELĘCE ZAWIJANE.              25

MOSTEK CIELĘCY NADZIEWANY              25

DRÓB.              26

DYNIA              29

DYNIA MARYNOWANA              29

KISIEL Z DYNI              30

FASOLA              32

FRYTKI              33

FRYTKI NA MARGARYNIE              35

FLAKÓW              35

GROCH.              40

GROCHÓWKA.              41

GRZANKI              42

GRZYBY              42

KURKI              43

PIEROŻKI Z KUREK              43

PIECZARKI              45

GRUSZKI              49

GĘŚ              50

HERBATA              56

INDYK              58

JAJKA              59

JAJKA FASZEROWANE              61

JAJECZNICA              62

JAJECZNICA Z DODATKAMI              62

JAJECZNICA DLA GŁODOMORÓW              63

JAJECZNICĘ Z SEREM              63

JABŁKA              65

JABŁKA SMAŻONE              65

JABŁKA W CIEŚCIE              66

SZARLOTKI              66

JARZYNY              67

KACZKA PO PAKISTAŃSKU              67

KACZKA NORMALNIE              69

KURCZAK DUSZONY              69

KURCZAK PO POLSKU              71

KOTLETY WIEPRZOWE              72

KARTOFLE              74

KOTLETY Z KARTOFLI              75

KROKIETY Z KARTOFLI              76

KAPUSTA              77

KAPUSTĘ SŁODKĄ              78

KLUSKI Z MAKIEM              79

KRUCHE CIASTKA              80

KRÓLIK              81

POTRAWKĘ Z KRÓLIKA W SOSIE KOPERKOWYM              82

KANAPKI              84

ŁAKOCIE              85

BAJADERKI              85

CIĄGUTKI              86

MIGDAŁY W SOLI              87

ŁOSOŚ WĘDZONY NA GORĄCO              88

ŁOSOŚ A LA ŚLEDŹ              89

MARCHEWKA              90

MIĘSO WOŁOWE              92

PIECZEŃ              92

ZRAZIKI WOŁOWE              93

GULASZ WOŁOWY              96

KOTLETY MIELONE I KLOPS.              97

MIĘSO WIEPRZOWE              99

SCHAB W FOLII              99

SMALEC WIEPRZOWY              100

NALEŚNIKI              101

NADZIENIE OGÓLNIE              102

NAPOJE ZIMNE              105

OSTRYGI              105

ODCHUDZANIE              107

PLACKI Z NADZIENIA              111

PLACKI-NALEŚNIKI              112

PLACKI Z OTRĘBÓW OWSIANYCH.              113

PYZY Z SOCZEWICĄ              114

PIEROGI Z KASZĄ              114

PĘCZAK              116

PĘCZAK W WOŁOWINIE              117

POMIDORY              120

POMIDORY SMAŻONE              120

POMIDORY DO GRZANEK              121

PARÓWKI              121

PARÓWKI W SOSIE POMIDOROWYM              121

PARÓWKI W SOSIE CHRZANOWYM              122

PARÓWKI TEORETYCZNIE NA PRZYSTAWKĘ              123

PARÓWKA              123

ROLMOPSY              124

RYBY              124

RYŻ              127

RYŻ NA SŁODKO              128

RÓŻNE RADY              129

SAŁATKI              132

SAŁATKA JARZYNOWA              132

SAŁATA PO DUŃSKU              133

SAŁATKA Z KARTOFLI              133

SAŁATKA Z CURRY              134

SAŁATKA Z KREWETEK              135

SAŁATKA ZE ŚLIMAKÓW              136

SAŁATKA Z CYKORII              137

SAŁ...

Zgłoś jeśli naruszono regulamin