Sałatka zielono-czerwona.pdf

(103 KB) Pobierz
Przepisy kulinarne Kuchnia Sałatki Desery kuchnie świata podr...
Przepisy kulinarne Kuchnia Sałatki Desery kuchnie świata podróże ku...
http://www.smacznie.com/index2.php?option=content&task=view&i...
Sałatka zielono-czerwona
główka sałaty
2 czerwone papryki
2-3 pomidory
1/2 puszki kukurydzy
1 filiżanka kiełków / pęczek rzodkiewki
2-3 łyżki oleju
sok z cytryny
1 ząbek czosnku
sól, pieprz
Sałatę porwać na kawałki, warzywa pokroić. Wymieszać wszystkie składniki.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać komentarze.
Prosze zaloguj się i dodaj komentarz.
Komentarze
Powered by AkoComment 1.0 beta 2!
Zamknij okienko
1 z 1
2006-09-02 16:50
30575371.001.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin