· 2 bagietki/ 4 podłużne bułki
· 60 dag. pieczarek
· 2 duże cebule
· 2 łyżki oleju
· 20 dag. szynki ,np. piersi z indyka
· 1 pęczek szczypiorku
· 40 dag. sera żółtego
· ketchup
· majonez
· margaryna/ masło
· sól
· pieprz
Bułki przeciąć na pół, każdą część posmarować odrobiną margaryny- uciskając miąższ. Pieczarki obrać, umyć, pokroić w plasterki i podsmażyć na tłuszczu z drobno pokrojoną w kosteczkę cebulką. Przyprawić. Na każdej bułce położyć plasterek szynki,sporo pieczarek (wylać z patelni sok, który puściły) i posypać obficie startym serem żółtym. Piec w piekarniku 10-15 minut. Na koniec polać ketchupem, majonezem i posypać szczypiorkiem. SMACZNEGO:)
christo.monte