Pieczeń wieprzowa w sosie własnym.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
17222465 UNPDF
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
Przygotowanie:
Mięso natrzeć olejem i Przyprawą do mięsa wieprzowego. Ułożyć w żaroodpornym
naczyniu i odstawić na 6 godz. Następnie piec ok. 1 godz. w temp. 200oC, podlewając
bulionem. Pieczeń pokroić w plastry. Sos połączyć ze śmietaną, polać nim mięso.
Podawać z ziemniakami.
Składniki:
80 dag karkówki, 1/2 szklanki śmietany 30%, 2 szklanki bulionu, 4 łyżki oleju, 3 łyżki
przyprawy do mięsa wieprzowego.
Produkty
Przyprawa do mięsa
wieprzowego
Plik z chomika:
Waldukx
Inne pliki z tego folderu:
Żeberka w kapuście.JPG
(86 KB)
Indyk z warzywami.jpg
(283 KB)
Roladki i pierczarkami.jpg
(2148 KB)
Schab z nadzieniem.jpg
(1700 KB)
Fasolka po bretonsku.doc
(20 KB)
Inne foldery tego chomika:
1.Wędzonki - porady
ALKOHOLE
Anielska kuchnia (sezon 1)
Ciekawostki
DO CHLEBA
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin