Kawa cynamonowa pokusa na ciep�o * 6 saszetek kawy zbo�owej Anatol klasycznej expressowej * 250 ml �mietany krem�wki (30%) * 1 �y�eczka cukru pudru * cukier o smaku cynamonowym Delecta 1. Przygotuj 6 fili�anek o pojemno�ci 200 ml. Do ka�dej fili�anki w�� saszetk� kawy zbo�owej Anatol klasycznej expressowej i zalej wrz�tkiem. Zaparzaj od 2 do 5 minut, w zale�no�ci od tego jak mocny napar lubisz. 2. �mietan� krem�wk� ubij mikserem z cukrem pudrem na puszyst� mas�. 3. Gotow� kaw� udekoruj bit� �mietan� i posyp niewielk� ilo�ci� cukru cynamonowego Delecta. Dodatkowa propozycja podania: Cynamonowa pokusa r�wnie dobrze smakuje podawana na zimno, w wysokich szklankach z dodatkiem ga�ki lod�w waniliowych i udekorowana wi�rkami czekoladowymi. Koniecznie ze s�omk�!
RobercikX