Jabłko z kominka.pdf
(
39 KB
)
Pobierz
58402409 UNPDF
Jabłko z kominka
Składniki
Jabłko, po łyżce rodzynek i orzechów, łyżeczka miodu, cynamon;
ceramiczny kominek podgrzewany świeczką (musi mieć dużą
miseczkę, na której ułożymy jabłko)
Sposób przyrządzania
Jabłko umyć i wydrążyć środek. Otwór napełnić posiekanymi orzechami i rodzynkami,
wymieszanymi z miodem i odrobiną cynamonu. Piec na kominku 40-60 minut. Pieczone
jabłko nie tylko dobrze smakuje, ale i wypełnia mieszkanie wspaniałym aromatem.
Plik z chomika:
BookScanKrK
Inne pliki z tego folderu:
Banany w kawie.pdf
(50 KB)
Banany w migdałach.pdf
(27 KB)
Deser bananowy z likierem.pdf
(51 KB)
Deser Bogdana.pdf
(42 KB)
Deser brzoskwiniowo-jogurtowy.pdf
(48 KB)
Inne foldery tego chomika:
Dania mięsne (jpg)
Dania rybne
Dania warzywne (jpg)
Danie główne
grzyby
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin