Banany w migdałach.pdf
(
27 KB
)
Pobierz
58408522 UNPDF
Banany w migdałach
Składniki
2 banany, łyżka płatków migdałowych, pół łyżki masła, łyżka miodu, szczypta słodkiej
papryki
Sposób przyrządzania
Obrać banany, przekroić je wzdłuż. Migdały zrumienić na suchej patelni, ostudzić. Masło
z miodem podgrzać na patelni, włożyć połówki bananów, podsmażyć z obu stron na złoty
kolor. Na talerzykach ułożyć po dwie połówki bananów, posypać je migdałami i oprószyć
odrobiną słodkiej papryki. Do bananów można podać sos czekoladowy.
Plik z chomika:
BookScanKrK
Inne pliki z tego folderu:
Banany w kawie.pdf
(50 KB)
Banany w migdałach.pdf
(27 KB)
Deser bananowy z likierem.pdf
(51 KB)
Deser Bogdana.pdf
(42 KB)
Deser brzoskwiniowo-jogurtowy.pdf
(48 KB)
Inne foldery tego chomika:
Dania mięsne (jpg)
Dania rybne
Dania warzywne (jpg)
Danie główne
grzyby
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin