Sałatka wielu smaków.pdf

(31 KB) Pobierz
36431389 UNPDF
Sałatka wielu smaków
Składniki Przepis
3/4 puszki kukurydzy
1/2 puszki kiełków sojowych
puszka tuńczyka w sosie
własnym
2 male konserwowe ogórki
3 średnie płaty czerwonej
konserwowej papryki
torebka ryżu, najlepiej
paraboiled
1/2 swieżej papryki - żołtej lub
czerwonej
1/2 dość dużego pomidora
1 czubata łyżka majonezu
sól, pieprz ew. kilka oliwek do
dekoracji
Ryż ugotować z solą na sypko.
Paprykę, ogórki, pomidora i kiełki pokroić.
Wszystkie składniki wymieszac z majonezem i
doprawić.
Jest to sałatka bardzo szybka w wykonaniu, no i
oczywiście smaczna. POlecam na każdą okazję.
36431389.001.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin