Pieczeń wieprzowa w sosie własnym.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
17222465 UNPDF
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
Przygotowanie:
Mięso natrzeć olejem i Przyprawą do mięsa wieprzowego. Ułożyć w żaroodpornym
naczyniu i odstawić na 6 godz. Następnie piec ok. 1 godz. w temp. 200oC, podlewając
bulionem. Pieczeń pokroić w plastry. Sos połączyć ze śmietaną, polać nim mięso.
Podawać z ziemniakami.
Składniki:
80 dag karkówki, 1/2 szklanki śmietany 30%, 2 szklanki bulionu, 4 łyżki oleju, 3 łyżki
przyprawy do mięsa wieprzowego.
Produkty
Przyprawa do mięsa
wieprzowego
Plik z chomika:
mzyla
Inne pliki z tego folderu:
Żółta sałata z pędami bambusa.pdf
(32 KB)
Żydowska sałatka warzywna.pdf
(44 KB)
Świąteczny tort z Linzu.pdf
(35 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Łazanki.pdf
(48 KB)
Inne foldery tego chomika:
chemia nowej ery 1 wszystkie!!!
ciasta siostry Anastazji
Dokumenty
filmy
Galeria
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin