Pstrąg z mikrofalówki.pdf
(
31 KB
)
Pobierz
59392608 UNPDF
Pstrąg z mikrofalówki
Składniki Przepis
pstrąg
sól, pieprz
ostra papryka w proszku
Pstrąga oczyścić i pokroić w dzwonki. Sowicie
posypać przyprawami i poukładać w żaroodpornym
naczyniu cieńszymi końcami do środka. Dzięki temu
rybka równo się upiecze, gdyż w mikrofalówce
środek naczynia nagrzewa się wolniej. Nie trzeba
smarować ryby olejem, podczas pieczenia sama
puści tłuszczyk. Mikrofalę ustawić na najwyższą
moc. Po 10-12 minutach pstrąg powinien byc
gotowy.
Najlepiej smakuje z frytkami i surówką z kapusty
pekińskiej.
Plik z chomika:
mzyla
Inne pliki z tego folderu:
Żółta sałata z pędami bambusa.pdf
(32 KB)
Żydowska sałatka warzywna.pdf
(44 KB)
Świąteczny tort z Linzu.pdf
(35 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Łazanki.pdf
(48 KB)
Inne foldery tego chomika:
chemia nowej ery 1 wszystkie!!!
ciasta siostry Anastazji
Dokumenty
filmy
Galeria
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin