Przecier ze szczawiu.pdf
(
38 KB
)
Pobierz
5857292 UNPDF
Przecier ze szczawiu
Składniki
1 kg młodego szczawiu, 2 dag soli
Sposób przyrządzania
Szczaw przebrać, opłukać, osączyć, a następnie przepuścić przez maszynkę z sitkiem o
dużych oczkach. Przecier posolić, włożyć do wyparzonych słoików, zamknąć i
pasteryzować około 20 min.
Plik z chomika:
Mannitu
Inne pliki z tego folderu:
Diabelskie ogórki.doc
(45 KB)
Pieczarki marynowane.doc
(252 KB)
Ogórki w chilli.odt
(12 KB)
Ogórki w przyprawie do grilla.odt
(13 KB)
Buraczki z papryką.odt
(13 KB)
Inne foldery tego chomika:
BIMBRY i wódki
Chleb
Ciasta
DANIA mięsne i półmięsne - smażone, duszone, pieczone
DRINKI, koktaile
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin