Przecier ze szczawiu.pdf
(
38 KB
)
Pobierz
5857292 UNPDF
Przecier ze szczawiu
Składniki
1 kg młodego szczawiu, 2 dag soli
Sposób przyrządzania
Szczaw przebrać, opłukać, osączyć, a następnie przepuścić przez maszynkę z sitkiem o
dużych oczkach. Przecier posolić, włożyć do wyparzonych słoików, zamknąć i
pasteryzować około 20 min.
Plik z chomika:
DODOX
Inne pliki z tego folderu:
Metody utrwalania i przechowywania zywnosci.pdf
(162 KB)
Slajd3.GIF
(122 KB)
Slajd2.GIF
(108 KB)
Slajd1.GIF
(70 KB)
Slajd13(1).GIF
(77 KB)
Inne foldery tego chomika:
►CIASTA - PYSZNE
Boże narodzenie
książki kucharskie
Kuchnie innych narodów
KULINARIA (różne)
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin