Sałatka z fasoli szparagowej i polędwicy.pdf
(
41 KB
)
Pobierz
36431672 UNPDF
Sałatka z fasolki szparagowej i polędwicy
Składniki
Po dużej puszce lub słoiku żółtej i zielonej konserwowej fasolki
szparagowej, 20 dag polędwicy sopockiej lub szynki
Sposób przyrządzania
Sos: pół szklanki kremówki, sok z jednej cytryny, mała cebula, cukier, pieprz, sól, cytry-
na do dekoracji
Fasolkę wyjąć z puszki i osączyć. Polędwicę pokroić w wąskie paseczki. Sok z cytryny
wymieszać ze śmietaną, posiekaną cebulką i przy-
prawami. Osączoną fasolkę promieniście ułożyć na półmisku (na przemian żółtą i
zieloną), polać sosem. Na wierzchu ułożyć pokrojoną wędlinę. Cytrynę starannie
wyszorować szczoteczką pod bieżącą ciepłą wodą. Udekorować plasterkami cytryny.
(100 g - 80 kcal).
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Polędwica wołowa z musem z suszonych pomidorów - Doradca Smaku - Sezon 9 Odcinek 25.mp4
(92759 KB)
Wołowina w marynacie chilli z kapustą pak choi - Doradca Smaku - Sezon 17 Odcinek 6.mp4
(74023 KB)
Wołowina w czerwonym winie.flv
(8887 KB)
Wołowina w pomarańczach.flv
(8045 KB)
Zrazy z Podlasia .doc
(0 KB)
Inne foldery tego chomika:
ANTRYKOT
biodrówka
comber
cynaderki wołowe
filet wołowy
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin